Európa Liga 4.forduló (Play-Off)
Facebook , Twitter , VK , Forum
KKSLP - VIDI 3-0
14.133
 - néző

- Egy elsődleges hír volt ,hogy 25-en voltak a felek ,de mint később kiderült egy spontán támadás volt ez a Ruch részéről amit a Vidisták egy kisebb csoportja adott is ,nem előre megbeszélt találka . Megírtuk ,hogy nem szeretnénk még a semmire hivatkozva számokkal dobálózni, de egy 30x18 létszám lehetett a Ruch javára ,ami elegendő volt ,hogy 1 perc alatt nyerjenek. Vidisták mentek Poznanba és útközben történt amikor (mivel Ruch a Rakówval eléggé nem szeretik egymást ,kiváltó ok lehetett a vadászgatásra. ) összefutottak Czestochowa előtt 40 km-rel . Nem szeretnénk dobálózni a számokkal , videó készült !. Valószínűleg bővebb beszámoló is lesz !. 

Elsőnek ezek az infók láttak napvilágot :
- Több különböző időben és útvonalon indultunk Poznanba. Két mikro, az egyiken fiatal huligán mentalitású még a másikban ultrák utaztak. Az egyik McDonald'snál kiszurta a fiatalokt pár Ruch Crazy Fans tag( fél kettő volt!). Felkérdezték őket, hogy hoznak annyi embert ahányat akarnak és mehet. Ezt nem tudták hova tenni így lemondták. Azonban a mikrot követték és újra feltették a kérdést. Ekkor állt félre a két kisbusz (18fő) Rövid várakozás után megjelent a Ruch 5-6 autóval kb 25- 30 fő harcrakészen bandázsolva. Össze ment a két brigád. Az ütközetből mindenki kivette a részét. Kb egy perc után kijött a számbeli, erőbeli és rutinbéli különbség. Már csak annyi dolguk maradt, hogy mindenkinek rálépjenek a fejére..
Sebaj! ami nem öl meg az megerősít! Lengyelország ilyen.. mindig résen kell lenni és egyben utazni. Ki tudja hány brigád fenhette ránk a fogát. (I. D. - RBD)

- Widzew Lódz-iak is betámadtak egy Vidista mobot ,ezt üzenetben kaptuk ,kicsit utánajárva a dolgoknak kiderült ,hogy ez valószínűleg meg sem történt a dolog. A meccs előtt várost-néztek Lódzban páran. Ahogyan ráhajtottak az elkerülőre megálltak vizelni. Ott parkolt egy kocsi a környékén huligánarcokkal. Többiek odatolattak, mert azt hitték rájuk, hogy Rakówosok. Amikor a pofák meglátták a Videotonos kisszászlót elkezdték kurvázni őket. Erre jobbnak látták lelépni... az hogy kik voltak a fene se tudja... - (I. D. - RBD) - köszönjük a pontosítást 
(Mellékes infó : Annyit kell tudni a Ruch-al baráti kapcsolatot ápolnak .) 

- A mérkőzésen 105 fehérvári ,216 rakówi ,46 chemik szurkoló volt együtt a vendégszektorban. 
( RBD a mérkőzésől elég sokat késett .)





LECH :




Képek : Fotokolejorz , Hungarian Ultras (via Ultra Style) , hejlech.pl